bg_icon

  Despre noi

  SC GIFT&DECOR SRL este distribuitor unic pentru Romania al produselor marca OKT, firma OKT fiind una din cele mai mari firme producatoare de produse din plastic din Europa, productie ce se axeaza in special articole de menaj dar si articole pentru copii sub marca OKT Baby.
  Mai multe informatii legate de firma OKT gasiti pe pagina de web www.okt.de si www.okt.pl, firma mama fiind cu sediul in Germania insa cea mai mare parte din productie realizandu-se in Polonia.

  Oferim asadar produse de o calitate foarte buna produse la standardele cele mai inalte existente in domeniu, cu o gama mereu actualizata conform cerintelor clietilor nostri, in culori vii, moderne si atragatoare ce se potrivesc tuturor gusturilor.

  Produsele pentru copii dar si cutiile de depozitare si unele articole pentru curatenie sunt imprimate pentru Dvs prin metoda IML.

  Metoda IML este o metoda durabila prin care modelul care apare pe produs nu se poate dezlipi deoarece toate decoratiile sunt plasate pe produse inca in procesul de injectie al produselor. Dezlipirea abtibildurilor de pe produsele Dvs preferate este asadar de acum o problema trecutului!

  Va asteptam la cumparaturi pentru a Va convinge de calitatea oferita de noi!

   

  SC GIFT &DÉCOR SRL
  Miercurea Ciuc, 530132
  Str. Kas Nr. 9
  Jud. Harghita
  CUI : RO 10406872
  Nr. Reg. Com. J19/136/1998