bg_icon

  Juridic

  Termeni si conditii

  Site-ul www.produseplastic.ro este detinut si administrat de S.C. GIFT&DÉCOR SRL- denumit in continuare “produseplastic.ro”, avand urmatoarele date de identificare: CUI RO 10406872, Reg. Com: J19/136/1998. Adresa: Str Kas, nr 9, localitate Miercurea Ciuc, Judetul Harghita, Romania. Tel.: 0374-065235; E-mail: office@produsepastic.ro


  Solicitam Clientilor nostri sa citeasca cu atentie prezentii Termeni si Conditii care au fost intocmiti cu respectarea legislatiei in vigoare aplicabile.
  Navigarea pe pagina site-ului www.produseplastic.ro urmata de comanda echivaleaza cu citirea si intelegerea termenilor de mai jos de catre orice Client.

  Copyright

  Intregul continut al site-ului produseplastic.ro este proprietatea SC GIFT&DECOR SRL, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996). Folosirea de catre orice persoana, fara acordul SC GIFT&DECOR SRL, a elementelor de grafica Web, scripturi, programe, baze de date, imagini, text, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.produseplastic.ro de catre dispozitive sau programe automate sau copierea manuala a continutului, precum si publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.
  Raportarea cazurilor incalcarii drepturilor de autor se poate face la adresa office@giftanddecor.ro

  Politica de confidentialitate si Datele personale

  Datele tale personale vor fi folosite de produseplastic.ro si furnizorii sai exclusiv in scopul declarat al acestui site, respectiv: comert on-line, furnizare de bunuri si servicii,. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice, recomandari personalizate etc. produseplastic.ro este inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarilor datelor cu caracter personal sub nr. ____________.
  produseplastic.ro nu face publice si nu vinde bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale Clientilor sai.
  Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, produseplastic.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Clienti, un membru al familiei acestora ori o alta persoana.
  Scopul colectarii datelor este facturarea in vederea comertului on-line si a furnizarii de bunuri si servicii.
  Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii comenzilor.

  Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar.
  Pentru crearea unui cont pe site-ul www.produseplastic.ro. Clientul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. Proprietarul poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care se constata ca a furnizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale. Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Proprietarul site-ului www.produseplastic.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs. Pentru promotii bazate pe crearea unui nou cont de utilizator sau abonarea la newsletter este interzisa crearea de catre un utilizator de conturi multiple false, pentru a beneficia de mai multe cupoane de reducere sau de o reducere cumulata mai mare decat cea comunicata. produseplastic.ro isi rezerva dreptul de a anula conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiei, pentru aceste tentative de frauda.
  Atunci cand un Client isi creeaza un cont pe www.produseplastic.ro accepta primirea de newslettere si alerte din partea produseplastic.ro. Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale. produseplastic.ro va putea selecta Clientii carora le va trimite newslettere si alerte.

  Politica de returnare

  Potrivit prevederilor legale in vigoare, „consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.” Produsele care nu satisfac cerintele dumneavoastra, vor fi expediate inapoi la firma SC GIFT &  DÉCOR SRL, Str Kas Nr. 9, Miercurea Ciuc, Jud. Harghita, pe propria cheltuiala, impreuna cu formularul de retur completat, formular ce il gasiti pe situl nostru. Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs. Produsele vor fi expediate in forma lor originala, fara a fi deteriorate sau utilizate. Va rugam sa ne informati in cazul in care ati efectuat un retur la numerele de telefon afisate pe situl nostru sau pe adresa de email office@giftanddecor.ro. Contravaloarea marfii returnate va fi restituita in 30 de zile de la momentul primirii acestei informatii respectiv al receptionarii coletului returnat. Va rugam sa respectati termenul prevazut pentru inapoierea marfii. Contravaloarea marfii returnate va fi restituita prin posta sau prin transfer bancar. Noua marfa comandata va fi expediata cu plata ramburs. Va rugam sa pastrati dovada de expediere a coletului returnat pana la incheierea procesului de analizare a eventualei reclamatii, iar in cazul marfii returnate pana la momentul rambursarii banilor.

  Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc

  Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite recomercializarea lui, ne rezervam dreptul de a refuza returul, iar la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.